ROBOTIKS and PICTURES

Exposició de robots fets a mà pel Joanjo Vendrell “U & U”, acompanyats  amb les imatges de l’Almudena Photos. Exhibició de les peces a partir del 26 de gener fins al 26 abril 2013 a la ZONA EXPO de l’ANNA FERRER  a la Ctra. de Barcelona, 103 de Sabadell.

PostalCartell copia

Peces encarcarades, oxidades, descatalogades…portalàmpades del segle passat, xips reciclats, cargols, cables, rosques, pinces… Tot val per poder donar vida un altre dels meus robòtiks: en Leiton, el Coktelius, el RKO, Casivender v.1, Wheel-E, etc… La familia creix constantment, gràcies, és clar, a la quantitat de brossa elèctrica que cada dia ens envolta i que hi convivim. A causa del ràpid desenvolupament tecnològic i consumista, aquests desfets creixen exponencialment i s’acumulen sense fer-ne cap ús. L’Almudena els hi ofereix una historia, jo els hi donc vida en forma de “éssers” singulars, els Robòtiks!!!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Fotografies del muntatge de l’ Exposició  amb el Joanjo Vendrell en companyia de l’Alexis Ferrer i  el col·laborador Ricard Martinez Macià, a la Zona Expo de l’ANNA FERRER.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: