SABADELL OBERT 12/13 PROJECTES OBERTS

 

 

DSC_4625

  • L’exposició pretén mostrar l’art sabadellenc d’avui en dia.

  • La mostra és la primera col·laboració entre l’Estruch i el Museu d’Art de Sabadell.

Sabadell obert 12/13 Projectes oberts és el títol del projecte de residències de treball a la Nau Estruch de la Fàbrica de Creació d’Arts en Viu, L’Estruch. Els projectes es presenten com una exposició col·lectiva al Museu d’Art de Sabadell.

Els projectes de residència de l’Estruch estan específicament orientats al foment del teixit artístic sabadellenc i com a instrument per donar suport a les pràctiques artístiques contemporànies i multidisciplinàries. L’exposició col·lectiva dels artistes sabadellencs mostra els projectes que han estat seleccionats i desenvolupats als tallers de la Nau Estruch en les dues convocatòries realitzades.

Quins  projectes podem trobar?

p.a.s.p.a.r.t.u. ViUDA DE. Guillem Celada i Oriol Ocaña, és un projecte obert i en curs. Un diagnòstic de la producció artística actual a Sabadell, enfocat a les relacions existents entre els diferents agents actius i amb les institucions culturals de la ciutat.

Projecte Psyctron – AX, és un projecte del Col·lectiu Starter format pels dissenyadors industrials Ivan Merino, Clàudia Permanyer, la fotògrafa Almudena Conesa, l’enginyer Augstí Caixach i l’artista Joanjo Vendrell. Starter és un col·lectiu d’artistes i dissenyadors de Sabadell, que tornen l’ús als objectes inservibles. Creen dissenys i rehabilitacions dels seus components per evitar la destrucció de molts articles en desús. El Psycotron és un projecte de rehabilitació i revitalització d’un model de cotxe utilitari en desús, marca Citroën AX, recuperat d’un desballestament. I a la vegada una crítica a la “obsolescència programada”.

El projecte de Dulce Brutalidad, The Lost Boys, encara en construcció, es centra a partir de la troballa d’una orla universitària amb més de mig segle d’antiguitat que aglutina un centenar de fotografies masculines amb noms i cognoms. Es tracta d’un recopilatori de les múltiples hipòtesis que s’han plantejat arrel del descobriment d’aquests personatges. Un gran trencaclosques d’història-ficció emparant el dibuix com a eina de creació de noves realitats coexistents.

Dates i horaris

El proper diumenge, 7 de juliol, a les 12 del migdia es realitzarà una visita guiada a l’exposició Sabadell obert 12/13 Projectes oberts. El Museu d’Art oferirà l’activitat gratuïta Espai Familia’RT els dies que estigui oberta l’exposició. La mostra es podrà visitar a la planta baixa del Museu d’Art de Sabadell (C/Doctor Puig 16), fins al 14 de juliol de 2013.

Foto portada: Visitants a l’exposició a la inauguració del passat dimecres. Autor: David B
02 Postal Web Sabadell Obert
02 Postal Web Sabadell Obert 

El projecte es presenta en format expositiu al Museu d’Art de Sabadell a partir del dia 5 de juny a les 8 del vespre i conclou el 12 de juliol de 2013 amb una presentació performàtica i musical, amb la col·laboració de Fausto Slidemedia (mapping) i Dj Edgar Real.

Col·laboradors en el projecte:

Jordi Garcia Real (assistant director) Joan Teixidor (led light i mapping), Ustrellum, Mecànica Integral S.L i Likenstudio.

Museu d’Art de Sabadell     c/Doctor Puig 16

STARTER ROBA STARTER

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: